Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,96 g |
Tuky | 43,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Moje poznámka
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí karé,
madarská čabajka recept,
vepřové karé,
vepřové karé vcelku,
jak upravit vepřové karé,
gyulai kolbász jak vařit?,
čabajka originální recept,
vepřové karé v pomalém hrnci,
čabajská klobása domácí výroba,
gyulai kolbasz,
maďarské vepřové karé,
uzene veprove kare,
karé vepřové po maďarsko,
gyulai vepřová roláda,
pultovni prodej,
čabajka originál csabai,
klobása gyulai vařit,
vepřové kare wikipedie,
top recepty na vepřové karé,
čabajka gyuila
Suroviny:
pečeně vepřová,
čabajka,
cibule,
slanina uzená,
vývar masový,
pepř černý,
olej slunečnicový,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
jíška máslová
Komentáře (13)
Samozrejme, vôbec mi nemusíš veriť. Je možné, že si len tak z nudy vymýšľam. Vlastne neviem, prečo som niekomu chcela rozšíriť vedomosti.
Čabajská klobása nebo čabajka (maďarsky Csabai kolbász) je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Začali ji vyrábět v 18. století slovenští přistěhovalci ve městě Békéscsaba a okolí (zvláště vynikl po roce 1858 výrobek jatek ve městě Gyula, takže se někdy používá pro čabajku také označení Gyulai).
zdroj: Wikipedie
... a prosím už nechci stále ... tak proč, když
Aj gyulai aj csabai kolbász sú originály a dve odlišné veci. Neviem, čo použil Colombo, ktorú z tých dvoch, podľa názvu csabai ale tebe pritakal na gyulai.
Tu čabajku já nejím,nechutná mi,ale gyulayka