Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2014 17:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 579 kJ / 1 811 kcal
Bílkoviny93,40 g
Tuky23,18 g
Vláknina12,97 g
Cholesterol 131 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,91 g
Sacharidy277,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

amalia

25. 2. 2014 09:02

Jarka, keby som nezohnala pancettu, skúsila by som pekne prerastenú oravskú alebo anglickú slaninu:-)), ich konzistencia sa trochu viac približuje pancette ako prosciutto crudo. Ale aj s ním to rizoto vyzerá veľmi jedlo a určite aj dobre chutí;-)

Anna Kocikova

24. 2. 2014 16:21

Moc hezky připraveno:-p:-K:yes:
Já ředkvičky používám na smaženici s vajíčky,do pomazánek a na polévky.Toto je další príma nápad na využití:yes:

Osobně si myslím,že rozdíl mezi grilovanou a dušenou ředkvičkou zrovna tady v tomto jídle je velký.Vždyť ta grilovaná zase na své chuti nemůže tolik ztratit,když se přidává až ke konci.

Mimo recept-kdysi jsem tady na Topreceptech opravu ráda pročítávala komentáře u receptů jiných kuchařinek/kuchařů:-)Buď jsem se potěšila z reakce druhých na přichystané jídlo,nebo jsem se dozvěděla různé novoty,když někdo něco zajímavého v komentáři uvedl:-*
Teď tady chodím přidat recept,okomentovat a ohodnotit recepty druhých a zase mizím.A to jen díky tomu,že se tady rozmáhají čím dál,tím víc nesváry a zbytečné hádky a napadání se navzájem:-S

Sylva01

24. 2. 2014 09:36

:-// proč já bych sem měla přidávat recepty (jak mi někde někdo psal)?
Pod hezkým receptem zbytečná debata....jedna, co chce mít poslední slovo (byť pod cizím receptem a v debatě o ničem) za každou cenu, druhá polemizuje o ztrátě grilované chuti ředkvičky, když ta je jen zamíchaná do už hotového risotta.....nakonec - není té pancetty do risotta škoda? Co ji nacpat do česnekového točeňáku a ugrilovat takhle? Prej je to dobrý....:-D

vybusna

24. 2. 2014 07:44

Ked robim grilovanu zeleninu, tak pre nas tam musi byt vzdy redkovka a salotka. Ostatne zeleniny, ktore pridavam su len obalom pre tie dve :-8 Grilovana redkovka je z nasho hladiska, to najlepsie co vypusta gril do sveta. Dusenu redkovku nepoznam a rozhodne vyskusam to co popisuje Jarda Kadic.

Majka8

23. 2. 2014 23:41

zizala:Recept super a co týče ředkviček,tak ty já zbožnuju,stačí udušené na másle a přidat vejce,cpu se tím celé léto,vůbec maso nepotřebuju;-)Recept tisknu a bodík jasný:yes:

hosta

23. 2. 2014 22:34

Myslím, že by mi to chutnalo, když si vzpomenu:-D zkusím. Do smažených vajíček občas dávám.:yes:

zizala

23. 2. 2014 21:16

spagetka: Křupavost částečně ano, chuť ne :-)

spagetka

23. 2. 2014 21:09

zizala: Pokud bys podávala pečenou či dušenou ředkvičku samostatně, určo tam rozdíl je, v záplavě dalších surovin těžko, pečená ředkvička se prohřeje s dalšími surovinami a křupavost ztratí. Gril mi v tomto případě připadá zbytečně navíc. Ovšem, zkusím, ředkvičky v tepelné úpravě máme rádi.

zizala

23. 2. 2014 21:04

tejaja: To nepochybně, pokud ho budu jíst často :-):-))

zizala

23. 2. 2014 21:02

ředkvička: Zkus a ochutnej rozdíl mezi opečenou a dušenou ředkvičkou :-p

ředkvička

23. 2. 2014 20:57

Proč grilovat, na fotce to není nijak čitelné. Stačí podusit do skusu. Když griluju, chci vidět, že to je grilované. Tady to je nesmysl. Autorka si na něco hraje, recept špatný není, ale proč být za každou cenu rádoby světoví?

tejaja

23. 2. 2014 20:56

zizala: ale z takéhoto hľadiska potom bude nuda každé superjedlo, aj luxusné z interhotela ;-):-)

zizala

23. 2. 2014 20:51

tejaja: :-));-) No, když je dělám v sezóně dvakrát-třikrát, je to už trochu nuda.

Děkuji za ohlasy :-):-K

tejaja

23. 2. 2014 20:46

zizala: Nuda? :-O

varilamyskakasicku

23. 2. 2014 20:31

jarda Kadic: už jednou, manžel je má moc rád, nakrájet jako houby, osolit, podusit, jako houbová smaženice a prý mňamka, dělala jsem mu z nich i omeletu, někde tu je, asi je to o zvyku;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičky tepelně upravené vaříme s ředkvičkami rozdíl mezi pancettou a slaninou risotto slanina dušené ředkvičky italské rizoto s pancettou krémové risotto s hráškem a pancettou rizoto s pancettou rozdíl mezi pančetou a slaninou dýňové rizoto s pančettou rizoto s ředkvičkama vaříme s ředkvičkama rizoto s ředkvičkami rizoto s ředkičkou vaříme se ředkvičkou jeden recept třikrát jinak

Suroviny: rýže na risotto arborio, prosciutto, ředkvičky, cibule šalotka, víno bílé suché, vývar, olej olivový, sůl, petrželka, sýr strouhaný, máslo

TopRecepty.cz

Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5xPv