Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 668 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 130,95 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 59,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Moje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 18 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 21 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 32 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 38 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kohoutek na víně,
kohout na víně recept,
kohout na víně,
kohoutek recept,
kohoutek na víně - recept,
recept kohout na víně,
kohoutek recepty,
recepty kohoutek,
kohout na bílém víně,
recept kohoutek na víně,
kouhout na víně,
kohout na víně po burgundsku,
recept kohoutek,
recepty kohout na víně,
kohout na vine po francouzsku,
recept na kohoutka,
kohoutek na cervenem vine,
kouhout na vínĕ recept,
kohoutek na víně recept,
nejlepší kohoutek recepty
Suroviny:
slanina anglická,
kohout,
cibulka,
mrkev,
víno červené suché,
vývar hovězí,
protlak rajčatový,
česnek,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list
Komentáře (6)
Mám příhodu z jedné kdysi velmi renomované restaurace u nás, měli na jídelním lístku Kohoutka po francouzsku, nikdy jsem tohle maso nejedla, tak jsem si to objednala. No lidi, to byl děs běs, maso tvrdé, že i podrážka byla proti tomu měkká
Ale pokud bych sehnala masíčko, asi bych to zkusila sama, recept se mi líbí a myslím, že pomalý hrnec tu práci udělá rád