Suroviny
Porce: libovolny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 606 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 27,68 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 393,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s gumídkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5JR
Moje poznámka
Buchta s gumídkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5JR
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 4 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 23 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 45 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 49 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty ládi hrušky mazanec,
tncz nova levné recepty ládi hrušky mazanec,
tncz nova,
mazanec od ladi hrušky,
tncz nova levné recepty ládi mazanec,
buchta s želé bonbóny,
tncz nova levné recepty mazanec,
buchta na lžíce,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 27.3.2014,
tvrdé bonbony da se utéct buchta,
recepty ládi hr,
buchta bez vajec hl mouka,
mazanec od ladi hr,usky,
mazanec ladi hrusky,
mazanec od ladi hrušky,
tncz nova-mazanec postup,
hruška mazanec,
tncz nova hruskovi recepty mazanec,
mazanec tncz
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
med,
kypřící prášek do pečiva,
bonbony gumové,
mouka hladká
Komentáře (3)