Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 107 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,12 g |
Tuky | 43,49 g |
Vláknina | 0,87 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Moje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 1 hodinou
Palačinky - klasické
Lukrejka před 1 hodinou
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 7 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Tématické fráze:
tatarak z lososa,
tataracek z lososa,
losos tatarák,
tatarak ze syroveho lososa,
tatarak s lososa,
tatarák z lososa recept,
tatarák z norského lososa,
servirovaní tataraku,
top recepty tatarák z lososa,
lososí tatarák,
tatarak losos,
syrovy losos,
tatark z lososa,
tatarák ze syrového z lososa,
recept na tatarák z lososa,
tatarák lososa,
recept tatarák z lososa,
tatarak z lososa top recepty,
tatarak z losossa,
recept-tatarák z lososa
Suroviny:
losos,
cibule šalotka,
olej,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
šťáva citronová,
petrželka,
pepř,
sůl,
bageta
Komentáře (4)