Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 096 kJ / 2 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,50 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 408,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámovo - sýrové pečené půlky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82m2
Moje poznámka
Salámovo - sýrové pečené půlky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82m2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 8 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborové půlky,
salámovo sýrová pomazánka,
brambory na půlky,
pečené půlky brambor,
salamove misy,
salamovo sýrové karbanátky,
pečené bramborové půlky,
salámovo-sýrové mísy,
salámovo-sýrové placičky,
pečené brambory půlky,
pečené jídlo,
pečené brambory na plechu,
sýrové růže,
zapečené půlky brambor,
sýrová růže,
salámové misi,
pecene pulky brambory,
bramborové půlky s česnekem,
salamovo syreove placičky,
salamovosyrova mísa
Suroviny:
brambory rané,
salám,
sýr eidam,
koření na americké brambory,
pepř,
sůl
Komentáře (4)