Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulharka

Pomazánky podáváme nejčastěji na svačinu a k večeři. V této, která nese název "bulharka" se skrývá kombinace výrazných chutí. Základem jsou párky, brambora, okurky a česnek, které spojují kečup, tatarka a kapka pálivého chilli.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 3. 2009 15:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky0,30 g
Vláknina8,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

15. 3. 2009 15:53

Ty talíře znám taky :-D:-D:-D

spagetka spagetka

15. 3. 2009 15:52

Tu pomazánku znám, jen má jiný název, tu bramboru sice nedávám, ale ona to jakoby zpevní? :-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bulharka pomazánka bulharka bulharka pomazanka domaci bulharka recept pomazánka - bulharka pyttipanna recept pyttipanna bulharka z hovězího masa párková pomazánka jak se děla bulharka pravá hovězí bulharka bulharka z brambor recept na domaci bulharku bulharka ze salámu domácí bulharská pomazánka bulharka-recept kuřecí pyttipanna pomazánky bulharka prava bulharka pravá bulharská pomazánka

Suroviny: nožička vepřová, okurka čerstvá, česnek, cibule, kečup sladký, tatarská omáčka, sůl, pepř mletý, chilli tekuté, brambory

TopRecepty.cz

Bulharka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYKV