Domaci baileys

evcae Kuchařka: evcae

Doba přípravy: šé min cca 1,5 litru Nápoje 1 názor

Suroviny

500 ml rum
2 zkaramelizovana Salka
1 vanilkovy puding
500 ml mléka
par lzicek mandloveho aroma
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nejdrive si uvarime puding, ale bez cukru a poradne michame, aby se nevytvorily pripaleninky a hrudky. Za staleho michani nechame vychladnout.

  2. Do pudingu dame uvarena Salka (kupuju v obchode), a slehacem zaslehavame a postupne prilevame rum a aroma. Nechame cca 2 dny odlezet v lednici.

Poznámka

Verze pro deti: odebereme cast pudinku a salka a rum nahradime mlekem.

Ulozte hotovy liker nekam hooodne daleko z dohledu, jinak nejak rychle mizi :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domaci baileys

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty beilis domaci baileys domácí baileys podle hrušky domácí baileys láďi hrušky baileys od ládi hrušky baileys podle ládi hrušky baylies ladi hrusky domácí baileys láďa hruška beilis ladi hrušky domácí bejlís ládi hrušky recepty ládi hrušky baileys recept na beilis hruška lada hruška baileys recepty ládi hrušky bejlis láďa hruška bejlis beilis od ládi hrušky beilis podle ladi hrusky láďa hruška bejlís recept baylies podle ládi hrušky bejlis podle ladi hrusky

Zapomněl/a jsem heslo