Domaci baileys

evcae Kuchařka:

Doba přípravy: šé min PT0H30M cca 1,5 litru Nápoje 1 názor

32

Suroviny

500 ml rum
2 zkaramelizovana Salka
1 vanilkovy puding
500 ml mléka
par lzicek mandloveho aroma
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdrive si uvarime puding, ale bez cukru a poradne michame, aby se nevytvorily pripaleninky a hrudky. Za staleho michani nechame vychladnout.

  2. Do pudingu dame uvarena Salka (kupuju v obchode), a slehacem zaslehavame a postupne prilevame rum a aroma. Nechame cca 2 dny odlezet v lednici.

Poznámka

Verze pro deti: odebereme cast pudinku a salka a rum nahradime mlekem.

Ulozte hotovy liker nekam hooodne daleko z dohledu, jinak nejak rychle mizi :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domaci baileys

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo