

Domaci baileys
Suroviny cca 1,5 litru
- 500 ml rum
- 2 zkaramelizovana Salka
- 1 vanilkovy puding
- 500 ml mléka
- par lzicek mandloveho aroma
Postup přípravy receptu
Nejdrive si uvarime puding, ale bez cukru a poradne michame, aby se nevytvorily pripaleninky a hrudky. Za staleho michani nechame vychladnout.
Do pudingu dame uvarena Salka (kupuju v obchode), a slehacem zaslehavame a postupne prilevame rum a aroma. Nechame cca 2 dny odlezet v lednici.
Poznámka od kuchařky
Verze pro deti: odebereme cast pudinku a salka a rum nahradime mlekem.
Ulozte hotovy liker nekam hooodne daleko z dohledu, jinak nejak rychle mizi :)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domaci baileys
-
už se chladí