Domaci baileys

evcae Kuchařka:

Doba přípravy: šé min PT0H30M cca 1,5 litru Nápoje 1 názor

32

Suroviny

500 ml rum
2 zkaramelizovana Salka
1 vanilkovy puding
500 ml mléka
par lzicek mandloveho aroma
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdrive si uvarime puding, ale bez cukru a poradne michame, aby se nevytvorily pripaleninky a hrudky. Za staleho michani nechame vychladnout.

  2. Do pudingu dame uvarena Salka (kupuju v obchode), a slehacem zaslehavame a postupne prilevame rum a aroma. Nechame cca 2 dny odlezet v lednici.

Poznámka

Verze pro deti: odebereme cast pudinku a salka a rum nahradime mlekem.

Ulozte hotovy liker nekam hooodne daleko z dohledu, jinak nejak rychle mizi :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domaci baileys

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty beilis domaci baileys domácí baileys podle hrušky domácí baileys láďi hrušky baileys od ládi hrušky baylies ladi hrusky domácí baileys láďa hruška beilis ladi hrušky baylies podle ládi hrušky baylies domácí podle ládi hrušky baylies od ládi hrušky domaci baylies lada hruška baileys recept na beilis od ladi hrusky láďa hruška bejlis bejlis recept podle ládi hrusky lada hruska domaci baileys baileys podle ládi hrušky baileys láda hruška baylies podle hrušky

Zapomněl/a jsem heslo