Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B28o
Moje poznámka
Pstruh lososovitý na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B28o
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 5 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 5 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 5 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 7 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 7 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 9 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 10 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 10 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 11 hodinami
Pečený bůček
Kristyna29 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na kontaktním grilu,
pstruh na grilu,
pstruh lososovitý,
úprava pstruha na gril,
pstruh losovitý na grilu,
tepelná uprava pstruha,
uprava pstruha lososoviteho,
filet z pstruha na grilu,
filety z pstruha na grilu,
pstruh lososovity recept,
úprava pstruha na grilu,
pstruh na gril,
pstruh lososovitý recepty,
filet ze pstruha na grilu,
psttuh lososovitý po mlynářsku,
filet za pstruha na grilu,
filé z pstruha na grilu,
pstruh losovitý,
pstruh na grilu recepty,
recept pstruh lososovity
Suroviny:
pstruh,
mouka hladká,
koriandr,
sůl
Komentáře (2)
Kontaktní gril nemám...
Překvapuje mě, že se mouka při tomto způsobu tepelné úpravy nespálila