Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 764 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,68 g |
Tuky | 23,87 g |
Vláknina | 20,64 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 67,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N278
Moje poznámka
Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N278
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 40 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 16 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková bageta,
zapečená bageta s vajíčkem,
tuňáková bageta recept,
salát z křepelčích vajíček,
bagety s vajickem,
dresink do tunakove bagety,
bagetka s tunakem,
dresing do tuňákové bagety\,
salát s s tunakem,
bageta ve vajicku,
tunakova bageta s dresingem recept,
salat se zatřenym vajíčkem,
bageta s tunskem,
co s tunakem,
tunakovy salat do bagety,
tunakovy salart do baget,
tuňákový salát s vajíčkem,
bageta s vajickem,
dresink z balsamica,
jak dlouho varit zastřene vejce
Suroviny:
cereální bageta,
tuňák v konzervě,
vajíčka křepelčí,
rukola,
rajče cherry,
fazole,
krém tuňákový,
olej olivový,
hořčice dijonská,
mléko,
med,
ocet balsamiko,
ocet,
voda
Komentáře (5)
Říká se, že škoda je dobrého člověka, ale mně přijde škoda toho tuňákového krému Rio Mare Paté a že ho tam je požehnaně
A jaká že je zdejší nejfrekventovanější pochvala?
Určitě je to výborné! Hned bych si dala!