Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 805 kJ / 3 061 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| Tuky | 230,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 518 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 212,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus: Nejprve si vyšleháme vejce s cukrem, poté přidáme pudinky, olej a prášek do pečiva. Toto těsto vlijeme do dortové formy a dáme péct do předehřáté trouby na 170°C zhruba 40 minut. Troubu během pečení neotvíráme, korpus by spadl.
Krok 2: Krém: Vyšleháme šlehačky se ztužovači, přidáme tvarohy a cukr a dobře promícháme.
Krok 3: Když korpus vychladne, rozřízneme ho napůl, promažeme marmeládou a krémem. Zbytek krému poté natřeme navrch na dort a celý ho kolem dokola i ze stran potřeme.
Krok 4: Nakonec dort posypeme kakaem či grankem.
Zveřejněno 16. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový lipánkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9yLJ
Moje poznámka
Bezlepkový lipánkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9yLJ
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 16 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 16 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 4 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 5 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 5 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 5 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 5 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 5 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Tataráček
magdalenka před 5 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 5 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
lipánkový krém,
bezlepkový dort z pudinku,
bezlepkovy dort,
recept na lipánkový krém,
bezlepkový sachr dort,
dort puding bezlepkový,
lipankovy krém na dort,
bezlepkový sachr,
bezlepkový dortový korpus,
bezlepkový dort bez mouky s tvaroh.šlehačk. krémem,
bezlepkovy dort s pudinkem,
bezlepkový korpus na dort,
bezlepkový pudink,
lipankovy krem recept,
lipánkový krém do dortu,
bezlepkový dort recept,
domácí bezlepkový puding recept,
lipankovy krem na dortový korpus,
bezlepkový dort z pudingu,
korpus na dort bezlepkovy z pudinku
Suroviny:
vejce,
cukr,
pudink čokoládový,
olej,
prášek do pečiva,
šlehačka,
ztužovač,
tvaroh,
cukr,
marmeláda,
kakao
Komentáře (6)
Chtěla sem se optat, jaký tvaroh mám použít, tučný nebo nízkotučný? Děkuji.
Jen jsem se chtěla zeptat, pudink mohou jíst i celiakici? Tam není žádný škrob, nebo lepek, nebo nějaké podobné dráždidlo? Díky.