Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 993 kJ / 4 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,60 g |
Tuky | 341,96 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,37 g |
Sacharidy | 111,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Moje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 1 hodinou
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 2 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 3 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 4 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 5 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 7 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit husí játra,
husí játra na víně,
husi jatra recept,
husí játra,
husí játra na na víně,
úprava husích jater,
recept na husi jatra,
husí játra recepty,
játra po burgundsku,
husí játra na na červeném víně,
recept husí játra,
husí játra navíně,
husí játra na ve slanině,
husí játra lokse,
husí játra po burgundsku,
husí játra na víně s mandlemi,
husi jatra na červeném víně,
recept na husí játra na víně,
husí játra na rozinkách,
husí játra se zeleninou
Suroviny:
játra husí,
rozinky,
mandle,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
víno červené,
povidla švestková,
cibule,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
máslo,
olej,
skořice mletá,
badyán,
cukr,
ocet
Komentáře (5)