Suroviny
Porce: 10-12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 413 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,36 g |
Tuky | 43,62 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 28,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakounovy mrkváky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2oAN
Moje poznámka
Šmakounovy mrkváky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2oAN
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 3 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky ze šmakouna,
bramborovo mrkvové placky,
šmakounovy karbanátky,
mrkvove placky smakoun,
placky ze šmakouna,
karbenátky ze šmakouna,
šmakoun mexiko recepty,
šmakounovo mrkvové karbanátky,
smakoun mexiko recept,
mrkvové karbanátky se šmakounem,
šmakounový karbanátek,
karbanátek ze šmakounem,
šmakounovy nudle,
recept na smakounovy nudle,
šmakounovy nudle prodejny,
placky za šmakouna,
placky s mexickym šmakounem,
www facebook.com smakounovo,
mrkvové placky se šmakounem,
recepty z mexického šmakouna
Suroviny:
mrkev,
šmakoun mexico,
sýr gouda,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (5)