Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 296 kJ / 2 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,64 g |
Tuky | 78,30 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 311,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčka, cukr, kakao, olej a citronovou kůru ušleháme do pěny, vmíchejte mouku s kypřícím práškem, nakonec přidáme nastrouhanou mrkev a jedno jablko.
Krok 2: Nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
Zveřejněno 19. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový koláč s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgqM
Moje poznámka
Mrkvový koláč s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgqM
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 45 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 53 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
mrkvový koláč s tvarohem,
časopis albert,
albert recepty,
moučníky z mrkve,
albert casopis s recepty,
mrkvovi kolac,
mrkvovy kolac albert,
mrkvoví dort,
mrkvový dort albert,
odlehčené krémy,
koláč z mrkve,
moučník z mrkve,
odlehčený dortový krém,
koláč s mrkví,
odlehčený krém recept,
recept na mrkvový koláč,
kakaový mrkvový koláč,
krém na mrkvový koláč,
recepty z časopisu albert,
kolac mrkvovy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
olej,
kakao,
kypřící prášek,
mrkev,
mouka hrubá,
kůra citronová,
jablko,
tvaroh,
pomazánkové máslo bez příchuti,
med
Komentáře (8)
Daniello, jasně, mrkev je super i v žabích hubách
Fotku+5bodík posílám a za inspiraci děkuji