Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná bizoní jatýrka

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 2. 2015 14:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 266 kJ / 542 kcal
Bílkoviny58,00 g
Tuky12,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

28. 2. 2015 11:29

Jj, občas se podaří že s cibulí je krmě dosladka:-// ale trošku to jde srazit okyselením (já raději octem, než citronem):yes: Samozřejmě se to nesmí přehnat a nikdo to ani nesmí poznat...:-))

spagetka spagetka

28. 2. 2015 11:08

cathleen: Máš asi pravdu s tou cibulí, dává ji poměrně dost pod maso, třeba do gulášů, předpokládám, že jí dal dost i pod játra - pak už to asi nechtěl překořeňovat. No, vědět by to ale měl ;-);-)

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 2. 2015 10:53

spagetka: :-O nikdy jsme neměli hovězí jatra sladká. Pokud dal pod játra hodně cibule, mohla se mu zdát výsledná chuť (v celku) nasládlá. Ale jatra jen tak, přírodně, sladká určitě nemíváme;-)

spagetka spagetka

28. 2. 2015 09:35

cathleen: Kamarád si udělal vzorek jen na přírodno, ale byl zklamán, prý byla vyloženě sladká, sladší než hovězí, dal jen pepř a sůl. Takže po jeho zkušenosti jsem je dala do té marinády. Nám chutnala.

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 2. 2015 09:31

Hmmm...bizoní jatra bych taky ochutnala :yes: snad jen v přírodní úpravě - aby vynikla jejich (možná trochu) odlišná chuť :-p

tejaja tejaja

28. 2. 2015 09:11

hosta: Jitka, Makro a Metro je to isté, len v Čechách to má, neviem z akého dôvodu, iný návov. ;-)

spagetka spagetka

28. 2. 2015 07:23

hosta: Děkuji:-K, já s pivem nikdy moc nevařila. Víno je dle našich chuťových buněk to správné do marinád hlavně k takovýmto tmavším, lehounce nasládlým masům.;-):-p

hosta hosta

28. 2. 2015 00:18

spagetka: od té doby, co se mi daří často koupit líčka, jsem tomu také (oproti kombinaci pivní) přišla na chuť

spagetka spagetka

27. 2. 2015 23:11

hosta: jj máš pravdu, Makro.
maiva: Ano, vařím ráda s vínem, protože maso po naložení je křehčí a chutnější.. Snad to nevadí, on se totiž alkohol vyvaří, chuť zůstane ;-);-);-)

maiva maiva

27. 2. 2015 22:22

hosta:Jitko, máš pravdu, bizoní maso bývá v Makru.

maiva maiva

27. 2. 2015 22:21

Bizona jsem doposud nejedla. Překvapuje mně však, že vaříš doma hodně na víně - ovíněné srdce, teď bizon atd.
Má to nějaký vliv na zdraví nebo máte vinohrad. Důležité je, že Vám doma chutnalo;-)

hosta hosta

27. 2. 2015 20:08

spagetka: nepleteš si Metro s Makrem? Metro je pouze na Slovenku a v Rakousku, do Makra v Praze asi nechodíš:-)) Ale určitě ho mají v Praze na Jižním Městě u Ivany:-D:-D, po neděli se tam chystám na nákup;-)

spagetka spagetka

27. 2. 2015 18:50

tejaja: teri, prý fakt mají bizoní maso i vnitřnosti v Metru, já tam nechodím, tohle jsem dostala od kamarádky.:-p:yes:

tejaja tejaja

27. 2. 2015 18:45

Mám pocit, že som bizónie mäso videla v Metre, ale je to len pocit, nie istota. Keby to bolo zo zubra, tak si skočím do ZOO. :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kde koupit bizoní maso játýrka bizoni játra na cibulce kde koupit bizonni na maso přírodní jatyrka játra z bizona bizoni maso pokrmy z bizoního masa jižní čechy bizoni licka bizoní játra uprava jater z bizona bizon indický

Suroviny: játra hovězí, koření hřebíček, vločky chilli, pepř, víno červené suché, sůl, mouka, olej

TopRecepty.cz

Marinovaná bizoní jatýrka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L2z4