Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,90 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 20,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, zelí nadrobno a smícháme se všemi ostatními surovinami. Směs urovnáme do sádlem vymazaného pekáčku a zakryté upečeme. Jíme s chlebem.
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
Moje poznámka
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
Nejnovější recepty
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 1 hodinou
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 4 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 21 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno 9. 8. 2025 07:20:02
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mátový "Mojito" sirup
76alena před 3 minutami
Segedínsky guláš II.
malami před 25 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
pesmax před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
Evonazvona před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Bedrunka17 před 2 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 16 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 16 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 18 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 19 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapečené maso se zelím,
vepřové maso se zelím,
vepřové maso na kysaném zelí,
veprove maso zapecene v zeli,
mleté maso s kysaným zelím,
vepřové maso pečené na kysaném zeli,
recepty do remosky z vepřového masa,
veprove maso na kyselem zeli,
maso s kysaným zelím,
zapečené vepřové s brambory a kysaným zelím,
zapecene mlete maso se zelim,
mleté maso na kysané zelí,
zapečené kysané zelí,
veprove maso na zeli,
zapečené vepřové maso,
vepřové s kysaným zelím,
maso zapečené se zelím,
veprove kysane zelí,
maso na kysaném zelí,
mleté maso zapečené se zelím
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
tymián,
pepř mletý,
sůl,
bobkový list,
kmín celý,
smetana
Komentáře (27)
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dny
Jardo, dobře jsi to napsal
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.