Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 295 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,94 g |
Tuky | 26,58 g |
Vláknina | 32,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 126,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Moje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 12 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 12 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 3 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 4 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 4 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 5 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 7 hodinami
Tématické fráze:
dal palak,
dal palak recept,
žlutý dal,
dál ze žlutého hrachu,
žlutý hrách po indicku,
indická hrachová kaše,
recept na indické jídlo,
daal palak,
indický dál recept,
palak dal,
hummus žlutý hrách,
kase z rimskeho hrachu,
palak recept,
spenat,hrách recepty,
recepty ze žlutého hrachu,
dal palal,
zlty hrach recept,
recepty z hrachu,
vepřové palak se se špenátem,
hrach indická kuchyně
Suroviny:
hrách,
šťáva citronová,
olej,
římský kmín celý,
kurkuma,
česnek,
zázvor,
koření,
špenát listový,
sůl
Komentáře (1)