Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 959 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 12,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený lilek z Albert magazínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRYl
Moje poznámka
Zapečený lilek z Albert magazínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRYl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:09
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno 9. 6. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 2 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 3 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 3 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 6 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 15 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 17 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 19 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 19 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 21 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek,
recepty zapečený lilek,
lilek recepty,
pečené lilky albert,
albert zapečený lilek s rajčaty,
zapékaný lilek albert,
zapečený lilek s rajčaty albert,
zapečené lilky albert,
lilek rajcata albert recept,
recept z magazinu albert na hermelín,
recepty lilek,
lilek s chilli a se skořicí,
albert nový magazín,
recept na zapečený lilek,
albert recept lilek rajče,
albert magazín červen,
albert recepty lilky,
zapečenlileks passatou,
zapečený lilek s kozím sýrem,
albert magazin novy
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
skořice,
rajče loupané,
nať petrželová,
sůl,
pepř
Komentáře (4)