Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,50 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 67,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okmínujeme.
Krok 2: Na pánvi na másle opražíme nakrájenou mrkev z pórkem a tuto směs položíme na brambory.
Krok 3: Pangasiuse posolíme, posypeme rybím kořením a položíme na směs mrkvve a pórku.
Krok 4: Dáme zapéct asi na 15 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.
Krok 5: Mezitím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru, bazalky, pažitky (co máte rádi), trochu osolíme a opepříme, nastrouháme sýr, polijeme pangasia již předpečeného a pečeme ještě asi 40 minut.
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
Moje poznámka
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 49 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 54 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
na kolik stupňů se peče ryba,
na kolik stupnu pect rybu,
ryba po švédsku,
pangasius na másle,
pangasius se sýrovou omáčkou,
na kolik péct rybu,
pangacius po švédsku,
jak dlouho péct pangasia,
jak dlouho péct rybu,
pangasius trouba,
pangasius s koprovou omáčkou,
pangasius v koprové omáčce,
pangas se sýrovou omáčkou,
výborný pangasius,
jak dlouho se peče pangas,
jak dlouho se peče ryba,
recept pangasius na masle,
pangasius výborný recept,
švédská koprová omáčka
Suroviny:
pangasius,
brambory,
mrkev,
pórek,
smetana kysaná,
pažitka,
kopr,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
koření na ryby,
kmín celý,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (33)
recept ukládám +