Pangasius ze Švédska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,50 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 67,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2009 11:11
Janičko,opravdu výborný recept.Moc nám všem chutnalo.Dávám bodík a dík za recept.Přihodila jsem jednu fotečku.
5. 6. 2009 11:14
Bibi,2 týždne mi nefungoval internet !!! Skoro som sa zbláznila,jak mi to tu chýbalo.Predvčerom kamarát konečne prišiel na to,čo tomu je a teraz sa nemôžem odtialto odtrhnúť,musím preštudovať všetko,čo som zameškala Idem variť Katuv šleh Pozdravujem obidve Janky
4. 6. 2009 18:27
Ivi, kde ses vzala,tak dlouho jsem tě tu neviděla, už jsem měla strach, že jsi nás opustila a ty nee-huráááá Fotka je pěkná
4. 6. 2009 18:10
Ivi, super fotka, díky!
4. 6. 2009 18:09
Dnes som robila podobný recept,takže pridávam fotku sem,bolo by zbytočné vkladať ho.Do omáčky som pridala lyžicu horčice a celé sa to robilo bez zeleniny.Inak rovnaké a bolo to výborné,prvý raz som jedla túto rybu a je naozaj najlepšia a bez kostí.
4. 6. 2009 16:19
Evi, to mi řekni, proč se nezaregistruješ a nedáš nám takový super receptík sama. Tady zapadne, myslím tvůj komentář a fakt by to mohla být dobrota. Je tady super a určitě bys byla přínosem.
4. 6. 2009 12:56
Pangas-výborná ryba,zkuste tohle:2 porce ryby osolené a sypané grilovacím kořením zaliju 2 vejci rozšlehanými s pivem,v sáčku rozdrtím česnekové brambůrky se strouhaným sýrem,zasypu a peču tak 2O minut.Přílohu si vybere každý podle chuti.
3. 4. 2009 23:18
Jani, rybka vypadá hodně dobře a zdravě . Jinak zjišťuju, že kolonka "oblíbené recepty" už u mě pomalu a jistě začíná ztrácet smysl, ukládám si snad všechno
1. 4. 2009 22:15
Verčo, pangasius je super. nemá žádné kosti a to je fajn. Jsou to dost veliké filety, větší, než klasické.
1. 4. 2009 20:52
bodíííkJani paráda. určitě vyzkouším, fotky máš moc pěkné
1. 4. 2009 18:32
Jani, ta omáčka je božííí Vyzkouším ji i na svém receptu. To zaslouží bodík
1. 4. 2009 17:52
Teda to vypadá dobře. Pangasia jsem ještě nikdy nejedla, ale už ho mám v mražáku a co nejdříve vyzkouším.
1. 4. 2009 16:44
Jiřko, jsou to 3 kusy pangasia, fakt!!! Možná to bylo půl kila, já nic nevážím, znáš mne, ne?
1. 4. 2009 16:43
no a já taky nepočkala a hned odpovídám! Ale nic se neděje, taky někdy jednám, jak splašená
1. 4. 2009 16:43
Janko,neuváděj nás v omyl,to přece není půl kil pangasia ,jinak dobrý,dělám podobně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 30 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 45 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 50 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Krásně zbarvené plněné papriky - to je lahůdka nejen chutná a lákavá na pohled, ale i plná vitamínů
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty na kolik stupňů se peče ryba na kolik stupnu pect rybu ryba po švédsku pangasius na másle pangasius se sýrovou omáčkou na kolik péct rybu pangacius po švédsku jak dlouho péct pangasia jak dlouho péct rybu pangasius trouba pangasius s koprovou omáčkou pangasius v koprové omáčce pangas se sýrovou omáčkou výborný pangasius jak dlouho se peče pangas jak dlouho se peče ryba recept pangasius na masle pangasius výborný recept švédská koprová omáčka
Suroviny: pangasius, brambory, mrkev, pórek, smetana kysaná, pažitka, kopr, bazalka čerstvá, sýr tvrdý, koření na ryby, kmín celý, sůl, pepř, máslo
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
33 názorů