Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 275 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,71 g |
Tuky | 19,29 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 622 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Moje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 47 minutami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 1 hodinou
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 1 hodinou
Pečený bůček
Kristyna29 před 1 hodinou
Ovocná tvarohová buchta
fralena před 2 hodinami
Jemná kuřecí pomazánka s koprem
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Třeboňské kapří hranolky
Polivkova před 2 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 3 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 3 hodinami
Tématické fráze:
rozdi mezi zelenou a zlutou cuketou,
rozdíl mezi bílou a zelenou cuketou,
jaký je rozdíl mezi cuketou žlutou a zelenou,
cuketkova kuchařka recepty,
rozdil mezi zlutou a zelenou cuketa,
tekvica bílá recepty,
rozdíl mezi zelenou a žlutou cuketou,
google vyhledávač - recepty na pečenú tekvicu,
rozdíl cuketa bílá a zelená
Suroviny:
žlutá cuketa,
cuketa,
maso králičí,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
nať petrželová,
vejce,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)
Ak chcete vedieť o tejto zelenine viac, pozrite článok, ktorý som kedysi napísala.
http://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/