Vepřový plátek s banánem a jablkem

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 25 min 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky
3 banány
3 jablka
olej
2 lžíce másla
3 lžíce suchého bílého vína
sůl
mletý pepř
citrónová šťáva
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plátky mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme. Na horúcom oleji ich z oboch strán opečieme dozlata.

  2. Medzitým na masle opečieme na kolieska narezané banány a na mesiačiky nakrájané jablká. Podlejeme vínom. Po odstavení z ohňa ochutíme citrónovou šťavou.

  3. Na tanieri plátky mäsa obložíme ovocím a podávame s opečenými zemiakmi, kroketami a pod.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový plátek s banánem a jablkem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové plátky s jablky

Zapomněl/a jsem heslo