Vánoční rybízovo-pomerančový punč

Susa Kuchařka: Susa

Nápoje 1 názor

Suroviny

rybízové víno
jahodový čaj
šťáva z 1 pomeranče
2 hvězdičky badyánu
2-3 celé skořice
hřebíček
kandovaná pomerančová kůra
rozinky
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ve větším hrnci si uvaříme ovocný čaj, do kterého přidáme skořici, hřebíček a badyán.

  2. Poté přilijeme víno, vymačkanou šťávu z pomeranče, pomerančovou kůru a necháme svařit.

  3. Punč poté přecedíme přes sítko do hrníčků, do každého vsypeme hrst rozinek a můžeme podávat.

Poznámka

Další mé recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vánoční rybízovo-pomerančový punč

  • Nadja Nadja

    To už vánoce? Vždyť teprve začal podzim! Ale je pravda, že punč může být kdykoliv na zahřátí.:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: vánoční punč ládi hrušky lada hruška vánoční punč hruska vanocni punc punč od ládi hrušky vánoční pomerančový likér recept punč z rybízového vína vánoční punč ládi hrušky s jahodami punč podle ládi hrušky punč láda hruška vánoční punč podle hrušky punč ladi hrušky vánoční punč jak podávat vánoční punč recept na pomerančový caj vanoční punč dle ládi hrušky láďa hruška punc

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít