Vánoční rybízovo-pomerančový punč

Suroviny

rybízové víno
jahodový čaj
šťáva z 1 pomeranče
2 hvězdičky badyánu
2-3 celé skořice
hřebíček
kandovaná pomerančová kůra
rozinky

Postup přípravy receptu

  1. Ve větším hrnci si uvaříme ovocný čaj, do kterého přidáme skořici, hřebíček a badyán.

  2. Poté přilijeme víno, vymačkanou šťávu z pomeranče, pomerančovou kůru a necháme svařit.

  3. Punč poté přecedíme přes sítko do hrníčků, do každého vsypeme hrst rozinek a můžeme podávat.

Poznámka od kuchařky

Další mé recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Vánoční rybízovo-pomerančový punč

  • Nadja Nadja

    To už vánoce? Vždyť teprve začal podzim! Ale je pravda, že punč může být kdykoliv na zahřátí.:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: vánoční punč ládi hrušky lada hruška vánoční punč hruska vanocni punc punč od ládi hrušky vánoční pomerančový likér recept punč z rybízového vína vánoční punč ládi hrušky s jahodami punč podle ládi hrušky punč láda hruška vánoční punč podle hrušky punč ladi hrušky vánoční punč jak podávat vánoční punč recept na pomerančový caj vanoční punč dle ládi hrušky láďa hruška punc