Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 005 kJ / 1 913 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,37 g | 
| Tuky | 91,69 g | 
| Vláknina | 31,21 g | 
| Cholesterol | 300 mg | 
| Sodík | 163 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 226,95 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Brambory a cibuli nakrájíme na cca centimetrové kostičky, zalijeme malým množstvím vody (aby bylo vše potopené, ne víc), osolíme, nebo přidáme masoxovou či bylinkovou kostku a vaříme do poloměkka, zn. asi 5 minut. Poté za pomoci cedníku přidáme šlehačku, v níž jsme rozkvedlali hladkou mouku. Promícháme, provaříme dalších cca 20 minut a dochutíme cukrem, octem a solí.
Zveřejněno 13. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bramborová omáčka podle Čiriny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1N0
Moje poznámka
					
				
Bramborová omáčka podle Čiriny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1N0
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bramborova omacka, 
						
						
							bramborová máčka, 
						
						
							cirina recepty, 
						
						
							vaříme s čirinou, 
						
						
							zavařování hotových jídel, 
						
						
							recepty od čiriny, 
						
						
							čirina, 
						
						
							zemiakova omacka, 
						
						
							bramborova omacka recept, 
						
						
							recepty čirina, 
						
						
							vareni s cirinou, 
						
						
							kuchařka čirina, 
						
						
							vajíčková omáčka, 
						
						
							vajíčková omáčka s bramborem, 
						
						
							muffiny ty nejlepší recept, 
						
						
							míchaná vajíčka podle polreicha, 
						
						
							kulajda podle pohlreicha, 
						
						
							u čiriny, 
						
						
							zemiaková omáčka recept, 
						
						
							zavařování hotového jídla
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							cukr, 
						
						
							ocet, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (12)