Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 466 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,08 g |
Tuky | 230,45 g |
Vláknina | 41,50 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 404,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Moje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 48 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 53 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 4 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 4 hodinami
Tématické fráze:
platkova zelatina,
plátková želatina recepty,
piškot recept,
praškova želatina,
panacota na piškotu,
piškotové těsto,
želatinový zákusek,
řezy s plátkovou želatinou,
piškot,
želatinové moučníky,
recepty-piškot,
recepty,
prášková želatina na klouby,
www garaletka,
piškotové těsto recept,
jak se dělá želatina,
prášková želatina potravinářská,
garaletka,
recepty-želatina,
recept na piškot
Suroviny:
korpus piskotový,
kokos,
želatina,
cukr,
rozinky,
marmeláda rybízová,
žloutek,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (10)