Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 466 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,08 g |
Tuky | 230,45 g |
Vláknina | 41,50 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 404,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Moje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 5 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 49 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 2 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 2 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 2 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 5 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 5 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 6 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 6 hodinami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 7 hodinami
Tématické fráze:
platkova zelatina,
plátková želatina recepty,
piškot recept,
praškova želatina,
panacota na piškotu,
piškotové těsto,
želatinový zákusek,
řezy s plátkovou želatinou,
piškot,
želatinové moučníky,
recepty-piškot,
recepty,
prášková želatina na klouby,
www garaletka,
piškotové těsto recept,
jak se dělá želatina,
prášková želatina potravinářská,
garaletka,
recepty-želatina,
recept na piškot
Suroviny:
korpus piskotový,
kokos,
želatina,
cukr,
rozinky,
marmeláda rybízová,
žloutek,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (10)