Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 802 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,35 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 65,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,28 g |
Sacharidy | 226,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velkém hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme maso (nakrájené na malé kousky) s nadrobno nakrájenou cibulkou, aby maso bylo hnědé na všech stranách.
Krok 2: Poté zalijeme vodou nebo vývarem,přidáme pepř a sůl a vaříme cca 1 hodinu.
Krok 3: Po hodině přidáme brambory, mrkev, celer, papriku, bobkové listy, snižte teplotu na nízkou a pod poličkou dusíme cca 2 hodiny nebo až je maso měkké a výsledek by měl mít konzistenci velmi husté polévky.
Krok 4: Podle chuti je ještě možno zahustit. Na talíři upravíme oblohu dle vlastní kreativity, přidáme stew a teplé podáváme.
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Moje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 4 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí stew,
hovězí plátek s oblohou,
irské krůtí stew,
stew z hovězího masa,
stew hovězí,
hovězí maso s oblohou,
hovezi stew recept,
hovězí stee,
stew,
jak uvařit irský biftek,
h a m,
recepty irská hovězí biftek recept,
stew recept,
co je hovězí stew,
hovězí \"stew\",
hovězí plátky s oblohou,
hovězí pupek s bramborakem,
hovězí dušené rendang,
recept na stew,
resept na hovězí stew
Suroviny:
olej rostlinný,
maso hovězí,
voda,
sůl,
pepř,
mrkev,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
celer,
cibule,
bobkový list,
voda,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule červená,
olivy černé,
kapusta,
rajče
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.