Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 072 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
Tuky | 50,35 g |
Vláknina | 68,44 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 264,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka s brambory a uzeným tempehem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XOR
Moje poznámka
Pohanka s brambory a uzeným tempehem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XOR
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 8 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 23 minutami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 30 minutami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 1 hodinou
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 2 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 2 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 5 hodinami
Tématické fráze:
pohanka s brambory,
tempeh recepty,
brambory s pohankou,
zapečená pohanka s brambory,
recepty.s uzenym tempeh,
zapecene brambory s tempehem,
zapečené brambory s pohankou,
jídlo z pohanky a brambor,
jídlo z brambor, pohanky, uzeného,
zapečená pohanka a brambory,
pohanka a brambory,
recepty z tempehu,
recept z uzeného tempehu,
podrobné recepty na vaření z pohanky,
zapečené brambory s pohankou a uzeným,
pohankový kontrabáš s tempeh,
brambory s tempehem,
recepty s uzeným tempehem,
pohanka s bramborem a masem,
pohanka s bramborem a uzeným masem
Suroviny:
pohanka lámanka,
brambory,
tempeh uzený,
ghee,
cibule,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Velice chutný pokrm vyrobený stlačením a fermentací sojových bobů do zakouřené až oříškové chutě. Díky procesu výroby je tempeh nejstravitelnějším sojovým výrobkem. Je ceněn pro vysoký obsah lehce stravitelných bílkovin, vápníku, fosforu, železa, hořčíku, vitamínu E a vitamínů skupiny B.
Uzený, marinovaný a smažený tempeh je použitelný v teplé i studené kuchyni.
Dá se koupit ve zdravé výživě.