Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Když je maso měkké, vytáhneme ho ze šťávy a odložíme na talířek. Šťávu rozmixujeme, aby v ní nebyly kousky, a zahustíme hraškou. Maso vrátíme do šťávy, celou směs osolíme a opepříme a necháme provařit aspoň 20 minut. Přidáme žampiony a opět necháme provařit cca 10 minut.
Podáváme s rýží a na talíři posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Moje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 17 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 1 hodinou
Nebeský koláč
Janja před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 12 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 13 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 14 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 14 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 15 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 15 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pečený pštros,
recepty ze pštrosa,
recepty z pštrosa,
steak z pštrosa,
vareni pstrosi kyta,
stejk z pštrosa,
pštros steak recept,
steak z pštros,
kuchařka pštros,
recepty se pstrosa,
recept na pstrosa,
recepty pštros,
kyta pstros,
pštrosí maso na žampionech,
recepty s pštrosa,
steak ze pštrosa recept,
medajlonky z pštrosa praha,
jidlo z pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
cibulka jarní,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
hraška
Komentáře (26)
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..