Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Když je maso měkké, vytáhneme ho ze šťávy a odložíme na talířek. Šťávu rozmixujeme, aby v ní nebyly kousky, a zahustíme hraškou. Maso vrátíme do šťávy, celou směs osolíme a opepříme a necháme provařit aspoň 20 minut. Přidáme žampiony a opět necháme provařit cca 10 minut.
Podáváme s rýží a na talíři posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Moje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Nejnovější recepty
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Smaženice
Přidáno před 17 hodinami
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Roládky z vepřové panenky
Sahula před 8 minutami
Vepřové nudličky s nivou
Sahula před 20 minutami
Buchtičky s krémem
Mummy46 před 36 minutami
Meruňkový páj
jana1974 před 2 hodinami
Vepřová kotleta na cibuli aneb "Mámo, honem, já mám hlad"
Aknytsirk před 2 hodinami
Boloňské špagety
Dreamer_Mike před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
lunav1 před 3 hodinami
Švestkové čatní
Andyna 777 před 4 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Fiki1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pečený pštros,
recepty ze pštrosa,
recepty z pštrosa,
steak z pštrosa,
vareni pstrosi kyta,
stejk z pštrosa,
pštros steak recept,
steak z pštros,
kuchařka pštros,
recepty se pstrosa,
recept na pstrosa,
recepty pštros,
kyta pstros,
pštrosí maso na žampionech,
recepty s pštrosa,
steak ze pštrosa recept,
medajlonky z pštrosa praha,
jidlo z pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
cibulka jarní,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
hraška
Komentáře (26)
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..