Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk v těstíčku s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 469 kJ /
351 kcal
Bílkoviny27,56 g
Tuky19,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy16,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryby očistíme a podélně rozřízneme, osolíme a necháme chvíli odležet. Krok 2: Rozšleháme osolená vejce s mlékem a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Medvědí česnek nakrájíme a také vmícháme do těstíčka. Krok 3: Půlky ryb namáčíme v těstíčku a usmažíme v oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou.

Zveřejněno 18. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk v těstíčku s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6N4L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk v těstíčku s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6N4L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Díky :-K hejci nám chutnají právě pro to jejich jemné a šťavnaté maso :yes:

Jéééé hejka už jsem dlouho neměla a tady ani neviděla,všude jen polský pstruh a nebo losos,tak až pojedu do Prahy,tak se juknu,dala bych si hned:-p:yes:

:yes: skvělá variace na rybu v těstíčku, dala bych si :-8

Tématické fráze:
hejk v těstíčku, hejk, recept candát s medvědím česnekem, hejk recept, testicko na hejka, filé s medvědím česnekem, smažený hejk, candát s medvědím česnekem, recepty mořská štika, tatarka s medvědí s česnekem, hejk v těstíčku top recepty, polský smažený candát v oleji, ryba hejk recepty, jake testicko na hejka, hejk v těstíčku maďarsky recept, ryba hejk recept v těstíčku, rybí filé s medvědím česnekem, mořská treska v holandském těstíčku, polsky nazev pro hejka

Suroviny:
hejk, vejce, mléko, mouka polohrubá, česnek mědvědí, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu