Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 069 kJ / 3 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,69 g |
Tuky | 90,89 g |
Vláknina | 29,83 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 403,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový pörkölt s nokedli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rooB
Moje poznámka
Vepřový pörkölt s nokedli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rooB
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
pörkölt,
marha porkolt,
maďarské nokedle,
märha perkelt,
nokeli recepty,
maďarské nokedli,
nokedle priprava,
pörkölt recept,
nokerle,
vepřový perkelt s nokedli,
co jsou nokedli,
perkelt cesky,
jaka mouka na nokedle,
nokerle od tejaji,
galuska recept cesky,
z pleca receptprkolt,
csibe porkolt,
madarke jidlo nokedle,
recept na maďarské nokedli,
marha perkelt recept
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
rajče,
paprika čerstvá bílá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sádlo,
vejce,
mouka hladká,
voda,
sůl
Komentáře (19)