Postup přípravy
Krok 1: Do kotlet si nařízneme opatrně kapsu.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibulku a přidáme na drobné nudličky nakrájená játra a tolik lžic leča, kolik máme řízků.
Krok 3: Játra si podusíme doměkka a pak plníme kapsy v kotletách a sepneme jehlou.
Krok 4: Každou porci prudce osmahneme na oleji a dáme zapéct dozlatova do trouby. Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Moje poznámka
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 5 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 6 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 8 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 10 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
alenalentz před 1 hodinou
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 1 hodinou
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 4 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 5 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 5 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 5 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 5 hodinami
Tématické fráze:
aspikové lahůdky recepty,
polevka z kuřecich srdíček,
certovo maso,
vepřové s játrou,
recepty mäso s lečom,
certova veprova kapsa,
čertova játra,
recepty pro kazdou kapsu,
čertův kotlík recept,
top recepty čertovo maso,
veprova certova kapsa,
čertova polévka,
vepřové maso s játrou,
maso na kořenové zelenině,
top recepty certova kotlata,
plnena certova kotleta,
fecept na gulas ze selete,
kuřecí kapsa s játrou,
čertovo maso recept,
kreci polevka s jatrou
Suroviny:
kotleta,
játra vepřová,
lečo,
olej,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Hezké fotečky
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...