Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 828 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350,00 g |
Sůl | 875,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté bylinkové kuře pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nky5
Moje poznámka
Šťavnaté bylinkové kuře pečené na hrubé soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nky5
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 33 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečené šťavnaté kuře recepty,
pečené kuře,
šťavnaté pečené kuře,
kure na soli,
pecene kure s bylinkami,
pecene kure na soli,
pecene stavnate kuře,
štavnaté kuře,
kure pecene na soli,
kuře ve slané krustě,
pečené kuře recept,
kure na soli a bylinkach,
recept na pečené kuře,
pečené kuře recepty,
recepty na kure,
recept na kuře,
kuře na 1kg soli,
recept kuře pečené na soli,
pecene kure sul a maslo,
kuře pečené v soli
Suroviny:
kuře,
sůl hrubá,
máslo,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
majoránka,
máta,
koření oregáno,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (12)
Osobně pak dál sůl vysuším a používám.