Skořicový chlebíček s tvarohovým středem

Angel 666 Kuchařka:

Moučníky , Bábovky 8 názorů

515

Suroviny

Těsto:
150 g změklého másla
150 g cukru krupice
4 vejce
150 g hladké mouky
2 lžičky kypřícího prášku
1-2 lžičky skořice (podle chuti)
1 lžíce kakaa
Tvaroh:
250 g měkkého tvarohu
50 g moučkového cukru
1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Máslo utřeme s cukrem, postupně zašleháme vejce, pak přimícháme mouku s kypřícím práškem, skořici a kakao.
    Tvaroh dobře promícháme s cukrem a pudinkovým práškem.

  2. Formu na chlebíček vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Na dno formy nalijeme polovinu těsta, na ni do válečku navršíme tvaroh a opatrně zakryjeme druhou polovinou těsta.
    Pečeme v troubě rozehřáté na 180°C asi 50 minut.

  3. Pečený chlebíček necháme chvíli ve formě zchladnout, pak vyklopíme. Před podáváním lehce pocukrujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Skořicový chlebíček s tvarohovým středem

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo