Zdravé banánové lívanečky s kefírem

Suroviny 3 porce

1 banán
2 vejce
1 lžíce mletého lněného semínka s kešu Semix
1/2 šálku kefírového mléka
1 šálek celozrnných ovesných vloček
kokosový olej nebo ghí na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Banán rozmačkáme a ovesné vločky rozmixujeme na mouku.

  2. Vidličkou promícháme vejce s banánem, přidáme lněné semínko, kefír a postupně přidáváme ovesnou mouku, dokud není hmota hustší konzistence jako u lívanců.

  3. Smažíme na vymazané rozpálené pánvi.

  4. Hotové lívanečky můžeme podávat s jogurtem, tvarohem, medem, čokoládou a ovocem. Nebo je namažeme oblíbenou marmeládou.

Poznámka od kuchařky

Bohatá energetická snídaně.

Komentáře k receptu Zdravé banánové lívanečky s kefírem

K receptu nejsou žádné komentáře.