Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 737 kJ / 4 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,74 g |
Tuky | 230,63 g |
Vláknina | 56,43 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 500,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl višňovo-makový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/royw
Moje poznámka
Štrúdl višňovo-makový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/royw
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 12 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 7 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 7 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 8 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 9 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 9 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 9 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 9 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
makovy štrúdl z listového těsta,
makový štrůdl,
makovy strudl s visnemi,
višňovo makový závin,
štrůdl s mákem a višněmi,
makový závin s višněmi,
višňový štrůdl,
testo na makovy strudl,
štrůdl z kompotu,
co se dá udělat z višní,
štrůdl recept,
višnový závin s mákem,
makový štrůdl z lístkového těsta,
recepty višnový makový závin z jogurtového těsta,
recept štrudl makovy,
štrůdl s višněmi,
strudl mák,
štrudl makový s višněmi,
višňovo makový závin recept,
taženy strudl s makem
Suroviny:
těsto listové,
višně,
mák mletý,
cukr moučkový,
skořice mletá,
koření hřebíček,
citron,
smetana zakysaná,
žloutek,
cukr moučkový,
Komentáře (2)