Pomazánka z brynzy a pažitky

Pomazánky Doba přípravy: Doba rozležení: 30 min 1 názor

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Pomazánky Doba přípravy: Doba rozležení: 30 min 1 názor

Suroviny

125 g brynzy
200 g tradiční pomazánkové (dříve pomazánkové máslo)
pažitka (nebo-li šnytlík)

Postup přípravy receptu

  1. Brynzu a tradiční máslo dáme do šlehače a vyšleháme dohladka. Můžeme při šlehání přikapávat olej, aby byla pomazánka jemnější a nadýchanější. POZOR! - olej nelijeme, ale opravdu jen přikapáváme do šlehání. Podle chuti přisolímea opepříme.

  2. Do misky nasekáme najemno omytou pažitku a přidáme našlehaný základ z brynzy a tradiční. Nyní jemně prohazujeme, aby se obě ingredience spojily.

Poznámka od kuchařky

Levné, rychlé, chutné vhodné na celozrnné pečivo.

Komentáře k receptu Pomazánka z brynzy a pažitky

Tématické fráze: pomazánka s brynzy pomazanka z brynzy recepty z brynzy rozhuda z brynzi pomazánky s pažitky pomazánka s pažitky rozhuda z brynzy pomazánka z pažitky pomazanka z brynzi pomazanka z pazitki pomazánka z brynzy a pomazánkovéo másla pomazanka u pazitky