Grahamový chléb (60% grahamu)

cathleen Kuchařka: cathleen

Domácí pekárna 2 názory

Suroviny

270-280 g vody
100 g podmáslí
300 g celozrnné mouky pšeničné - Graham
100 g žitné chlebové mouky
100 g hladké mouky
2 lžičky kmínu
2 lžičky soli
10 g čerstvého droždí
70 g žitného kvásku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny dáme do pekárny - nejprve tekuté, pak sypké, droždí a kvásek nahoru na mouku.

  2. Použijeme program Celozrnný - déle kyne i peče. Kdyby bylo těsto při hnětení příliš husté, přilijeme lžíci vody.
    Po upečení chleba z formy vyytáhneme a necháme schládnout na mřížce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grahamový chléb (60% grahamu)

Tématické fráze: graham chléb chléb graham chleba graham graham chleba grahamy z pekarny grahamy recept grahamový chléb recept grahamový chleb žitný graham chleba graham recept grahamový chleb se peče z mouky jaké? domácí rohlíky bez droždí recept na chléb graham graham -chléb graham chleby žitno pšeničný grahamový kvaskový chléb graham v receptech chleb graham recept