Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2016 11:08

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie2 881 kJ / 688 kcal
Bílkoviny2,15 g
Tuky70,56 g
Vláknina1,33 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud máte rádi kouřové a lehce zauzené aroma a chcete, aby byla pomazánka chuťově ještě výraznější, opečte lilek přímo nad ohněm. Lilek na několika místech propíchněte ostrou vidličkou a potřete olivovým olejem. Pevně jej zabalte do silnějšího alobalu a dejte nad plynový hořák přímo nad oheň. Každých 5 minut lilek otočte a opékejte tak dlouho, dokud není zcela měkký.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka s pečeného lilku římským kmínem paprika pasta s vlasskymi orechy

Suroviny: lilek, máslo, ořechy vlašské, česnek, zázvor, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, olej olivový, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, alobal, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1voo