Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 881 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 70,56 g |
Vláknina | 3,64 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud máte rádi kouřové a lehce zauzené aroma a chcete, aby byla pomazánka chuťově ještě výraznější, opečte lilek přímo nad ohněm. Lilek na několika místech propíchněte ostrou vidličkou a potřete olivovým olejem. Pevně jej zabalte do silnějšího alobalu a dejte nad plynový hořák přímo nad oheň. Každých 5 minut lilek otočte a opékejte tak dlouho, dokud není zcela měkký.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 28 sekundami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 42 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 49 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 54 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 59 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka s pečeného lilku římským kmínem paprika pasta s vlasskymi orechy
Suroviny: lilek, máslo, ořechy vlašské, česnek, zázvor, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, olej olivový, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, alobal, koriandr čerstvý
Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1voo
0 názorů