Suroviny
Porce: podle velikosti asi 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 509 kJ / 3 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,33 g |
Tuky | 198,06 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 361,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Diabublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgPX
Moje poznámka
Diabublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgPX
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 2 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 5 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 6 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 6 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 6 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 8 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 8 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 8 hodinami
Tématické fráze:
dia kuchařka,
dia recepty,
dia bublanina,
diaweb,
dia kuchařky,
hera je pečení,
recepty dia,
recepty dia,
dia pernikysk,
dia bublanina,
bublanina pro dietare,
dia peceni s ovocem,
dia bublanina z celozrnne mouky,
bublanina pro diabetiky,
dia kuchařka pro děti,
bublanina dia,
dia bublanina z fruktozy,
dia b ublanina,
dia-bublanina,
recepty - dia
Suroviny:
vejce,
diasladidlo,
fruktóza,
tuk,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka,
prášek do pečiva,
mléko,
tuk,
mouka,
borůvky
Komentáře (4)