Slaný koláč s čínskym zelím

tejaja Kuchařka:

Doba přípravy: 40 min PT0H40M 4 porce Bezmasá jídla 1 názor

Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů
512

Suroviny

Těsto:
½ hrnku ovesných vloček
¾ hrnku celozrnné mouky
70 g másla
3 lžíce studené vody
½ lžičky soli
1 lžička medu
Náplň:
1 čínske zelí
1 cibule
2 stroužky česneku
2 vejce
70 g strouhaného sýru
2 snítky tymiánu
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vločky rozmixujeme.

  2. Zmiešame všetky prísady na cesto a dobre spracujeme.

  3. Cesto vyvaľkáme a vložíme do vymastenej koláčovej formy.

  4. Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme narezanú čínsku kapustu a vetvičky tymiánu a za stáleho miešania restujeme asi 3 minúty. Necháme vychladnúť. Vetvičku vyberieme (lístky ostanú v kapuste).

  5. K vychladnutej kapuste pridáme vajcia, syr, ak potrebujeme, dosolíme. Premiešame a zmes rozložíme na pripravené cesto.

  6. Pečieme na 180°C dozlata.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Slaný koláč s čínskym zelím

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo