Slaný koláč s čínskym zelím, rukolou a sušenými rajčaty

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

Těsto:
250 g hladké mouky
250 g celozrnné mouky
½ lžičky soli
6 lžic oleje
20 g droždí
Dále:
1 čínske zelí
1 cibule
4 stroužky česneku
200 ml rajčatové šťávy
100 g rukoly
sušená rajčata nakládaná v oleji
koření na pizzu
bazalka
olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všetky prísady na cesto dobre vymiesime a cesto necháme kysnúť cca 20 minút.

  2. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak.
    Pridáme na rezance narezanú čínsku kapustu, okoreníme, pridáme bazalku, šťavu. Podľa potreby osolíme a dusíme 10 min. Necháme prechladnúť a potom vmiešame rukolu.

  3. Cesto vyvaľkáme a uložíme do olejom vymastenej koláčovej formy tak, že vytvoríme okraje. Potrieme ho olejom.

  4. Na cesto rozložíme zmes čínskej kapusty a poukladáme nakrájané paradajky.

  5. Pečieme na 220°C dozlata.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Slaný koláč s čínskym zelím, rukolou a sušenými rajčaty

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo