Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s pepřovo bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ogK
Moje poznámka
Vepřová panenka s pepřovo bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ogK
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka s bylinkovou omackou,
vepřová panenka s pepřovou omáčkou,
medailonky z vepřové panenky s bylinkami,
vepřová panenka na bylinkách,
vepřová panenka s omáčkou,
pepřovo sýrová omáčka,
vepřová panenka s bylinkami,
recept vepřová panenka s pepřovou omáčkou,
vepřova panenka,
bylinky a vepřová panenka,
panenka s bylinkovou omáčkou,
panenka s pepřovou omáčkou,
jak tlusté špalíčky z vepřové panenky,
vepřová panenka s bylinkovou omáčkou,
jak nalrajet panenku,
veprove platky s bylinkovou omackou,
vepřová panenka jak tlusta,
vepřová panenka a bylinková omáčka,
veprove medailonky s bylinkovou se sýrovou omáčkou,
veprove na peprove smetanove omacce
Suroviny:
panenka vepřová,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sůl,
pepř,
máslo,
jíška,
smetana na vaření
Komentáře (3)