Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,22 g |
Tuky | 35,62 g |
Vláknina | 10,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 142,55 g |
Postup přípravy
Brambory uvaříme do poloměkka, oloupeme a pokrájíme na plátky, okořeníme bylinkami, hrubou solí a pečeme na plechu na pečícím papíru , pokapaným olejem v rozehřáté troubě na 180 stupňů s drcenými sušenými rajčaty a nakrájenou slaninou.
Zveřejněno 4. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka se slaninovým bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWo6
Moje poznámka
Nádivka se slaninovým bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWo6
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 6 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 2 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 2 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 2 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 5 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 5 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 6 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 6 hodinami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 7 hodinami
Tématické fráze:
nádivka z brambor,
nádivka s cuketou a bramborou,
nádivku pečeme na papíře nebo ve vymazané formě?,
nadivka s brambor,
jednoducha nadivka z uzeninou,
nádivka s uzeninou
Suroviny:
rohlík,
vejce,
klobása uzená,
vývar,
rukola,
sůl,
koření kari,
tymián,
máslo,
sůl hrubozrnná,
rajče sušené,
olej
Komentáře (3)