Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 234 kJ /
773 kcal
Bílkoviny111,26 g
Tuky32,58 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 660 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy8,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté filé pokapeme citronem, osolíme, opepříme a posypeme kmínem s nasekaným tymiánem. Necháme půl hodinky uležet. Krok 2: Rozehřejeme máslo s olejem a přidáme celý česnek. Hned k tomu přidáme porce ryby a opékáme společně s česnekem z každé strany cca 4-5 minut, podle velikosti masa. Krok 3: Hlídáme česnek, pokud začne tmavnout, vytáhneme ho. Hotovou rybu přendáme na nahřátý talíř a necháme minutku odpočinout. Krok 4: Remuládu připravme smícháním všech surovin. Rybu podáváme - jako já - s máslovou zeleninou nebo s vařenými brambory. Na talíři část ryby polijeme remuládou.

Zveřejněno 19. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mW5p

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mW5p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, recept na tresku, treska na másle, treska na na tymiánu, recepty treska, recepty z tresky, treska na másle citron česnek, recept treska, teska na česnekovém másle, treska na másle recepty, pečená treska na zakysané smetaně, filé na česnekovém másle, morska treska s dijonskou omackou, zapecena treska s bylinkovym maslem, pošírovaný platýz, candát na česnekovém másle, candat s bylinkovou omackou, file na smetaně a tymiánu, recept na tresku jako řízek

Suroviny:
filet z tresky, máslo, olej, česnek, kmín celý, sůl, pepř, tymián čerstvý, citron, majonéza, smetana zakysaná, hořčice dijonská, cibule šalotka, petrželka zelená, tymián čerstvý, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu