Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Moje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 7 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 9 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 10 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jelení kýta na víně,
jelení kýta recepty,
jelen na víně,
jelení kýta,
jelení maso na víně,
jeleni kyta recept,
jeleni na vině,
jelení kýta na červeném víně,
jelení maso kýta recepty,
recept na jelení kýtu,
jeleni kyta na zelenině,
jeleni maso na červeném víně,
jelení kostky na víně,
jelení maso kýta recept,
jelenní kýta,
jelen na cervenem vine omacka,
recepty z jelení kýty,
jelen na vine recept,
recepty na jeleni na víně,
příprava jelení kyty
Suroviny:
cibule,
olej,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
kýta jelení,
sůl,
protlak rajčatový,
cukr,
koření nové koření,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
víno červené suché,
tymián,
bobkový list,
voda,
Komentáře (1)