Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,14 g |
| Tuky | 27,66 g |
| Vláknina | 5,76 g |
| Cholesterol | 324 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,74 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Moje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 3 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 4 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 4 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 5 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 6 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 8 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 10 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 10 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 11 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 11 hodinami
Tématické fráze:
špízy recepty,
masové recepty,
špízy v troubě,
masový špíz v troubě,
špízy,
špízy do trouby,
telecí špíz,
špízy recept,
recepty na špízy,
recepty špízy,
špíz v troubě,
recept na špízy,
marináda na špízy,
dijonský vepřový plátek,
telecí špízy,
minutková kuchyně recepty,
špízy vepřové,
veprova panenka marinada,
vepřový plátek na žampionech,
dobré masové recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
kotleta telecí,
cuketa,
žampióny,
hořčice dijonská,
česnek,
kopr,
sůl,
olej
Komentáře (10)
Třeba i proto mě to pořád tak baví
Jani, vařečkový řád bych také brala...
Děkuji za reakce i bodíky!!