Kotlety s dijonskou omáčkou

Casimanta Kuchař: Casimanta

Doba přípravy: 40 min 3 porce Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

600 g brambor
3 vepřové kotlety
1 cibule
100 g žampionů
50 g anglické slaniny
bylinkové koření na americké brambory
pepř
sůl
2 lžíce oleje
1 Dijonská omáčka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Menší brambory omyjeme a rozčtvrtíme, posypeme bylinkovým kořením na americké brambory a dáme na 40 min. do trouby na 175°C.

  2. Nakrájíme cibulku, ang. slaninu a žampiony a dáme osmahnout na pánev.

  3. Kotlety opepříme, posolíme, naklepeme a vložíme na pánev s cibulkou a po obou stranách opečeme. Snažíme se cibulku mít vždy na povrchu kotlet, aby se zbytečně nepřepalovala.

  4. Potom přidáme slenici Dijonské omáčky a necháme 8-10 min. podusit.

    Mezitím se udělaly brambory, tak můžeme již servírovat.

Poznámka

Rychlé a syté hlavní jídlo, hlavně pro ty co mají rádi kořeněná jídla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kotlety s dijonskou omáčkou

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové kotlety na žampionech dižonská omáčká kotlety na žampionech dionská omáčka vepřové s dijonskou omáčkou kotlety a omáčka kotlety s dijonskou hořčicí omáčka z kotlety dyjonská omáčka omáčka ke kotletě omáčka na kotlety omáčka ke kotletám dijonska omacka k masu vepřové maso s dijonskou omáčkou omáčka z kotlet omačka s kotlety maso s dijonskou omáčkou kotleta na zampionech omáčka dion kotleta s omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo