Kotlety s dijonskou omáčkou

Casimanta Kuchař: Casimanta

Doba přípravy: 40 min 3 porce Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

600 g brambor
3 vepřové kotlety
1 cibule
100 g žampionů
50 g anglické slaniny
bylinkové koření na americké brambory
pepř
sůl
2 lžíce oleje
1 Dijonská omáčka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Menší brambory omyjeme a rozčtvrtíme, posypeme bylinkovým kořením na americké brambory a dáme na 40 min. do trouby na 175°C.

  2. Nakrájíme cibulku, ang. slaninu a žampiony a dáme osmahnout na pánev.

  3. Kotlety opepříme, posolíme, naklepeme a vložíme na pánev s cibulkou a po obou stranách opečeme. Snažíme se cibulku mít vždy na povrchu kotlet, aby se zbytečně nepřepalovala.

  4. Potom přidáme slenici Dijonské omáčky a necháme 8-10 min. podusit.

    Mezitím se udělaly brambory, tak můžeme již servírovat.

Poznámka

Rychlé a syté hlavní jídlo, hlavně pro ty co mají rádi kořeněná jídla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 291 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kotlety s dijonskou omáčkou

Tématické fráze: dižonská omáčká vepřové kotlety na žampionech kotlety na žampionech dionská omáčka vepřové s dijonskou omáčkou omáčka z kotlety kotlety s dijonskou hořčicí kotlety a omáčka dyjonská omáčka omáčka ke kotletám omáčka s dijonskou hořčicí omáčka ke kotletě omáčka na kotlety kotlety s omáčkou omáčka z kotlet maso s dijonskou omáčkou omačka s kotlety dijonska omacka k masu vepřová kotleta s dijonskou omáčkou vepřové maso s dijonskou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít