RAW bazalkový chléb s chia semínky

Petra Rybova Kuchařka: Petra Rybova

Slané pečivo 2 názory

Suroviny

Potřebujeme:
300 g přes noc namočené slunečnice
200 g přes noc namočeného chia semínka
100 g lněného umletého semínka (nemáčíme)
2-3 stroužky prolisovaného česneku
3 velké hrsti čerstvé nasekané bazalky
sůl dle chuti
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Slunečnici rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme vše ostatní a tvarujeme chlebík. Nakrájíme na plátky a sušíme cca 3 hodiny z každé strany. Záleží, jak ho chcete mít vlhký.

  2. Skladujeme v lednici max. tři dny, nebo v mrazáku.

Poznámka

Prozářený den všem a příjemné tvoření.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: RAW bazalkový chléb s chia semínky

Tématické fráze: raw chleba raw chléb raw chleba recept recept chleba s chia semínky raw chleb recept bazalkovy chlebik raw recepty raw chléb recepty recept na chléb s chia semínky chleba s chia semínky recept