Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 072 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,50 g |
Tuky | 11,75 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/bagety-se-starym-testem...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2023 12:27
19. 2. 2023 21:19
27. 6. 2017 12:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 10 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 28 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 46 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 53 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina
Pečeme s Ivou: Bagety s tmavou střídou jsou nadýchané a voňavé. Výborné jako příloha nebo podklad na jednohubky
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat bagetu s těstem ne veka recepty na bagetu old dough těsto paté fermenteé těsto na bakety louhované kaštanky se starym těstem dough recept
Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, sůl, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé, sůl
Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqE3
3 názory