Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí copánky

Taková drobnost a přitom geniální. Kuřecí copánky nejen že skvěle chutnají, ale také nádherně vypadají. Dejte si s nimi trochu práce a obyčejný víkendový oběd proměníte v hostinu.

Hodnocení receptu je 5,0 (140×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 6. 2009 14:47

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

3. 1. 2011 18:19

No mňamka od pohledu,bodínek letí:-)):yes:

Jenny

18. 12. 2010 21:25

no nádhera...:yes:+78:yes:;-)

Květinka

1. 10. 2010 14:32

To je dobrý nápad. Ještě do copánků zkusím zamotat něco navíc ale zatím nevím co:-S Něco mi snad napadne, dám vám vědět:-))

Lukáš

17. 9. 2010 19:14

;-) Doporučil bych řízky postříkat slunečnicovým olejem ve spreji (používám mistr pekař) - nepřilepí se k sobě.(kdo má rád může i olivový) Jinak recept je výborný!

Míša

26. 8. 2010 14:22

To je opravdu super nápad :-) Děkuji za tip.

lol

17. 6. 2010 18:27

děkuji mnohokrát :yes:

cathleen cathleen

9. 6. 2010 07:10

Množství potřebného oleje je vidět na druhé fotce - pořádně mezi řízky zakapat, část oleje pak vyteče bokem.
A koření opravdu vaše oblíbené - jakékoliv grilovací, jakákoliv směska na kuře, pokud milujete pizzu jako třeba my, klidně bych dala pizzové koření.
Můžete péct odkryté, asi na 170-180°C - každá trouba peče jinak, takže pokud by se zdálo, že se koření nebo maso přichytává, teplotu snižte a dopečte.;-)

lol

8. 6. 2010 18:54

Prosím tip, jaké koření dáváte? Také, jestli se peče odkryté a kolik oleje? Omlouvám se pro někoho za bezvýznemné dotazy, jsem záčátečník :-). Děkuji

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 6. 2010 13:28

To je tedy taky krásný nápad,to je i pastva pro oči.:yes:dávám bod a ukládám.:-D:-K

Oksika

4. 6. 2010 13:00

:yes:Supér nápad.Diky za recept:-p;-):-8

hyacintka

23. 1. 2010 23:21

:yes::yes::yes:Vypadá to moc dobře.;-)Určitě vyzkouším,jen bez té té slaniny,tu nemusím,ale určitě tam zapletu něco místo ní.Třeba veprová panenka by mohla být.Díky za inspiraci na zítřejší nedělní oběd:-K:-K:-K

Jenda1 Jenda1

30. 12. 2009 22:52

Ivuš, dodatečně, ale přece, posílám za hezký recept;-);-);-) skvěle nafocený:yes::yes: 48. bodík;-). :-!:-)):yes::-K:-K

thomassinno thomassinno

25. 12. 2009 14:09

Koukám, že pekařství se nezapře :-) Krásně upletené, přímo pastva pro oči :-) :yes: +47

alus.s

25. 12. 2009 14:02

jóóó tak to určitě vyzkouším, vypadá to dost jedle :yes: :yes:

Zdenula

16. 11. 2009 23:17

Včera jsme měli k obědu - výborné. Doporučuji.:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nedělní oběd nejlepsi recepty na nedelni obed nedělní oběd recepty tip na nedělní oběd sobotní obědy recepty nedělní oběd recept super recept na nedelni obed typ na nedělní oběd recepty na sobotní oběd nápady na nedělní oběd recept na nedělní oběd recept na sobotní oběd recepty na nedělní oběd tipy na nedělní oběd obed z kureciho masa recept na dobrý nedělní oběd tip na sobotní oběd tipy receptů co na oběd typy na nedělní oběd napad na nedelni obed

Suroviny: prsa kuřecí, koření, olej, sůl, cibule, slanina anglická

TopRecepty.cz

Kuřecí copánky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZWp