Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 774 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 11,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka k nokům na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAXP
Moje poznámka
Omáčka k nokům na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAXP
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 7 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 12 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 5 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 6 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 6 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 7 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 7 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 8 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 8 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 9 hodinami
Tématické fráze:
co k bramborovým nokum,
omáčka na noky,
omáčka k bramborovým nokům,
omáčka na gnocchi,
co uvarit k bramborovym nokum,
omáčka s noky,
jaká omáčka k bramborovým nokům,
omáčky k bramborovým nokum,
omáčka ke gnocchi,
omáčky na noky recept,
omáčka k nokám,
omáčka k bramborovím cnocchi,
noky omacka,
recept omáčka na na noky,
recept na noky k omáčce,
recept noky s omáčka,
gnocchi na italsky zpusob,
recept na sýrovou omáčku k nokum,
sýrová omáčka k bramborovým nokům,
omáčka na gnocci
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
česnek,
gnocchi,
chilli,
rajče,
tymián,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (5)